Wednesday, July 23, 2014

Ifthoor with my fav girls n boys

As usual ni je la wajah2 kesayangan hamba....yang lain bz bekerja...susah nak jumpa

Plan nak berbuka kat sunway sekali melencong sampai ke putrajaya..not bad ah Padi Putrajaya ni..susana pun cozy je...food pon sodap jugak aih...

Dah masuk kawasan putrajaya my sistah pon semua sebok la nak join sama..huhu..dah jadi ifthoor keluarga lah pulak..

Thanks guys sudi berifthoor bersama..tercapai jugak cita cita kak ron nak berbuka bersama..bersama pun ni je la..gang lain semua kat pahang..effa mmg terkenal dengan sifat bz dia..sesekali dpt jumpa pun dah cukup baik dah..tak gtu pah?? Kikiki

Post penutup ramadhan aku kira..

Sampai ketemu selepas syawal..

Moga masih sempat bersua muka bergelaj ketawa..




Pesanan ikhlas penaja..pls be extra careful sepanjang pemanduan pulang ke kampung halaman..careful dalam erti kata mohon perlindungan sepenuhnya dari DIA..tak guna..kita je buka mata..tapi yg lain bawak mcm pelesit gila hingga kita jadi mangsa..sama sama doa..doakan aku juga ya ♥♡♥♡


No comments: