Monday, January 5, 2015

Time flies too fast

Time flies too fast

Rasa mcm baru je bonda Ammar keep on update me tentang procedure pengambilan ammar..tup tup dah besar dah budak ni...dokong sekejap ajew pon dan lenguh lengan ni hah...

Mcm baru je baby sit zara ...masa tu dia tak pandai cakap lagi hah...skrg wahh tak berhenti bercakap...

Anak buah aku pun dah makin besar dah rasa mcm baru je masuk sekolah tapi ni dah nak masuk form 2 dah...

Nak tau pantas nya masa berlalu kena tgk pembesaran budak2 ni la...kalau tgk diri sendiri payah nak sedar diri lulzzz😝sentiasa rasa diri muda dan jelita...tp bila tgk budak2 yg dulu nya dalam ribaan dan kendongan tau tau semua dah besar panjang dan berjambang 😀😀 hurmmm masa tu br rasa fasa penuaan sedang bertandang 😜

cherish every moment

Aku sayang semua 😘😘




2 comments:

mrsRons said...

Kite ni mcm xpernah nak tua la kan.. ajaib

Karbie said...

Tua tp tak sedar diri kot