Tuesday, February 24, 2015

After 5 years

Setelah hampir 5 tahun tak guna jalan darat balik kelantan...dek kerna lebihan masa bersisa ku gagahkan utk beritahu ibu bapa aku mau pulang dengan kereta...terdiam mereka seribu bahasa..ntah mengapa...walau ku tahu aku sudah lanjut usia masih dilihat seperti anak remaja 😌

Specials thanks to kak ron and pak ron atas hospitality yg disediakan..tersenyum ibu melihat aku selamat sampai 😁😁

Not bad LPT2 walau macam padang jarak padang terkukur tapi best bentuk muka bumi dan pandangan yg memukau lovely..aku drive sampai tak nak tukar dengan pak ron lulzzz😝






3 comments:

mrsRons said...

Cpt masa berlalu

mrsRons said...

Cpt masa berlalu

Karbie said...

kan ...masa ni ian dah ada lam perut kan,..kikiki