Tuesday, February 24, 2015

Android box

Not bad meh

Daripada tak minat tgk tv sekrang dah bleh duk depan tv berjam jam semata nak layan movie...so my unifi will be fully utilize la kot skrg ni..hoho harap tak slow la untuk surfing...so far so good 😌

Nampak macam ada tujuan hidup skrag lulzzz...



Cost:
 android box+air mouse+pemasangan and demo = RM 350 😝

Apa android box ni gugel la aku pun tak reti nak explain 😝

Sehari satu/dua movie je bleh tgk so mmg tak akan sempat nak tgk smua so takpe lah takde astro pown...layan lah movie sampai lebam 😌😌



No comments: