Tuesday, February 24, 2015

Meet up with Ammar

Bunyi nama ammar mcm seorang lelaki dewasa nononono he's just 6mo lulzzz...

Ada anak kecik ni mmg xtvt agak terbatas and the worst part is nak selfie wefie pon tak sempat...lagi pun diusia senja ni camera fon bukan lah sesuatu kewajipan dah...sekadar record vid sebarang dua thats it...Life is getting better i guess 😘😘

My Ammar 

 

Sempat jugak jumpa cik dah amik keropok lekor sedap

Che dah semakin hari semakin jelita dengan produk kejelitaan apa ntah aku mmg failed bab produk jelita ni

Kalau rasa nak cantik macam che dah bleh la berurusan dengan beliau secara lansung iAllah service yang tidak mengecewakan😜


No comments: