Tuesday, May 5, 2015

KRABI 2015 Part 3

Nah...selaku anak hantu air ni part yang paling win bagi aku...tak bagi aku makan tak mengapa tapi jangan tak bagi aku main air...

Tolonglah buat ayam tua macam aku tak payah la nak amik longtail boat nak ke pulau ni...amik lah speedboat...aku tgk longtail tu pun rasa melugai dah...yg naik speedboat ni pon huyung hayang la jugak aku yg hantu air ni...*cuba salahkan boat walhal tuan diri sudah senja dimamah usia**



Aku tinggalkan gambar supaya korang cemburu...mmg ada riak takabur dan menunjuk disini...terimalah seadanya...kalau bukan nak menunjuk haruslah aku simpan dalam image folder phone aku sahaja lulzzz





Kehijauan air yang memukau pandangan...jiwa yang resah bertukar tenang...hati yang gundah merasa senang...tiba masa dah, untuk pulang...Datanglah bila bila senang ­čśÇ

Balik hotel terjun pulak pool....anak dugong mmg macam nih lah





2 comments:

mrsRons said...

Enough.. d.e.n.g.k.i sudah i

Karbie said...

Cepatlah beranak boleh jinakkan cucu dugong pula semoga tak pupus keturunan dugong lulzzz