Wednesday, June 24, 2015

Baby pari bakar

Kasih bapak sepanjang masa ni la dia...tp biarlah kasih bapak bawa ke syurga jugak tak kan mak sorang je ke syurga kikikiki....

Makanan laut mcm ni biasanya akan disediakan oleh bapak saya...dia mmg particular bab bab kesucian makanan laut pastikan semua insang ke tulang ke segala jadah la harus bersih dan tiada bau sbb anak anak dia tak akan makan benda yg pelik rupa dan baunya lulzzz...


Maka ni la hasilnya..dia dah marinate semua tinggal bakar atas pan jew...dah siap mcm ni pun kadang2 ada jugak time we all tak nak bawak balik kl lulzzz...pemalah punya anak so hari tu dia datang bawak siap siap n frozen senyap2...smlm kerobek freezer jumpa ni dan masak wahhh sodappp aihhhh

Thanks dad u da great


No comments: