Thursday, June 11, 2015

Tunggangan Aku

Seharian

Naik melugai aku dibuatnya

Brake ni dah dekat setengah tahun dah masih tak jumpa punca apa lagi penyelesaiannya...dah 3 workshop aku hantar...semua duk sebok skim disc...hari ni bawak mai produa pun nampak macam takde solusi...foreman dah merengus tak jumpa asbab brake aku keluarkan bunyi nyaring dan bergesel...dah acane tu...aku nak p hantar mana laginya kete aku kalau specialist pun tak leh settle lulzzzz...myvi je kot kete aku bukan kete dr planet marikh..dah produa takleh selesaikan masalah aku mana lagi aku nak hantar?? 😆😆

Bahana tak menikah ni salah satunya lah...semua ko kena urus sendiri...lebih lagi yg libatkan masalah kete..mencikkk...kluar masuk pusat serivce kluar masuk workshop...bufffff

Ni kul dua...

Nah tgu sampai kul 4 masih menunggu

Patutnya half day cuti terpaksa bawak ke full day..rugi cuti aku tahu...nak holiday macam mana nyaaa 😂😂


No comments: