Wednesday, August 5, 2015

SMS content services - received

Slama ni aku tak pernah check bill...kali ni terasa nak check pulak...rupanya slama ni celcom charge aku service yg aku sendiri pun tak tahu apa kemendanya ia...rupanya aku dah bayar hampir ratusan ringgit dah utk "sms contect service" ni...sebenarnya kita sumbscribe tanpa disedari biasanya melalui download, sms, website etc...so hati2 lah eh..

Aku pun check la dgn celcom so dia ajar aku mcm mana nak stop semua sms tu n pada masa yg sama nak stop that application...so uols bleh la sms ke nombor tertera dibawah dengan menaip "STOP ALL"

HARAP MENJADILAH...

we see how next month punya bill 



2 comments:

mrsRons said...

I pernah terkena call barring service dgn digi dlu.. dh setahun baru perasan ..rugi kak ton

Karbie said...

deyum sangat kan...kalau tak perasan bayar camtu jeee