Monday, July 11, 2016

Syawal 1437H

Tahun ni aku n EJ je balik beraya kat kampung...Mumsky balik rumah mertua...Heam beraya di perantauan

Aku kira perayaan yang indah kerana masih disempatkan utk menyambut 1 syawal bersama kedua ibu bapa...rezeki yang tiada timbang tara...

Letih hari raya pertama bukan kepalang...rasa nak patah pinggang..tetamu datang tak ada waktu renggang...periuk semua licin...syukur lah didatangkan tetamu sebagai pemurah rezeki...

Fewwwwh penat bukan kepalang...sebagai ganjaran seperti biasa raya ketiga kami p berehat di Bukit kluang Resort...not bad walaupun nampak village tapi bilik dia quite nice la...bleh la nak guling2 rehatkan tulang belakang sambil makang2...kopok lekor n nasi dagang

Raya tahun ni pon rasa best sebab ada kawan sekolah aku datang...raya kedua malam Chiema cemara pon datang dgn suami dan mia..zara bz tgk boboboi katanya...

Perfect raya hanya sementara...
Sekarang dah pulang ke kota
Itu saja kisahnya raya
Semoga disempatkan raya seterusnya
Selamat Hari Raya buat semua
Berdua je tahun ni...siap siaga
TEAMBUJANG
SYORGA HAMBA
Berselipar jepon
Beraya umah saudara...belakon solehah saje
Kawan skolah agama...
Mak jemah nak kemana dengan tong air segala
Bukit Kluang resort
Breaksfast nasik belauk lu
Teman Opa fishing pagi buta, Kuala besot


1 comment:

mrsRons said...

Untung la.. ade momment bahagia