Sunday, September 18, 2016

Tadom Hill Resort

Unplanned . Planned. 

Tak semena mena..sang bujang merancang tanpa perancangan...tak tahu nak kemana 16.09.2016...takleh jadi ni..nak planned holiday keluar dari selangor mcm tak berapa nak sempat dah dengan hotel tak booking lagi...gugel punya gugel terjumpa la Tadom Hill resort...nak cuba bermalam tapi semua dah fully booked...sempena Hari Malaysia diorang ada buat event so apa lagi zass beli tiket dan habiskan masa seharian at Tadom Hill.... not bad u should try once...kelainan mandi lombong...first time ni mandi lombong 

S6 Edge aku masuk air akibat lombong ni....redha  dalam hiba.. tak sampai setahun lagi guna...rezeki bukan milik kita namanya...apa Allah nak ambik dia ambik je


No comments: