Monday, October 31, 2016

Batuk kong kong kong!!!

Semalam batuk sampai tak boleh tdo..tak berhenti batuk sampai berdarah hidung...wah scary bunyi mcm nak mati..

Pagi ni mmg rasa tak kuat nak p kerja..ambil keputusan p jumpa doktor n amik MC

Doktor kata jantung sangat laju dan tekak ada infection so bg mc sehari..ok tq doc..

Walaupun demam make sure ianya hr yg produktif...pergi hantar baju dobi, pergi amik car freshner kat GDex Serdang, p  car wash, lunch dengan ej dan balik rumah basuh baju...tu dia...now penat gila dah..melepek atas sofa...kalau tdo ni nanti malam xngantuk plak..so kena paksa diri buat sesuatu...drinkin water je tak p beli lagi..td panas sgt takot darah lagi hidung so balik dulu la..ptg2 nanti see how..

Sakit tu penghapus dosa kecil..redha je la dengan setiap ujian..jangan mengeluh jangan tanya kenapa aku diuji..tuhan tak buat sesuatu benda tu dengan sia sia



No comments: