Monday, October 24, 2016

Secret Garden

I promise her nak bagi dia my adult coluring book..tp sebenarnya aku dah bagi kat Kak

Apa lagi sepantas kilas zass online shoping cari secret garden adult colouring book..i bought 2 books rasanya..

Kesabaran dia sangat tinggi..aku tak pernah habiskan walau satu page.colour benda ni..

Anything for you buddy..

Oh yeah the best part is aku jumpa buku ej yg baru colour sikit je..ej pon dah tak nak buku tu...

Buku ni utk Destress katanya...ntah bagi aku ia semakin stress sbb aku kurang sabar walau tak berapa jelas terpancar secara fizikal



No comments: