Monday, October 17, 2016

Sisthur is back

Kepulangan kakak kesayangan ku sambut gengan girang...diet 10 hari dipecahkan ruyung hari ke 10...p makan nasi Auntie ainis..heaven oiii...heam n tz pon sibuk nak join...

Pagi ahad of course ada breakfast treat oleh kakak kitew yg tinggalkan kita 5 hari..hewhewhew....ke wood & steel kami...lepas breakfast ke shah alam pulak sek 24 hantar barang ..then ke IOICM tgk wayang..kul 5 ptg ke bangi pulak makan wong solo 

P.s : Bakal menjadi lawatan terakhir kami ke Wong Solo Bangi...aku rasa staff dia sangat pemalasssssssssss atau rudeeee...3 org aku panggil utk tapau food tp mereka main pass pass kat org lain n takde sekor pon datang amik food kami utk di bungkus..really pissed off...yg tak nak amik food tu takde la bz pon just xnak amik je....attitude !!!!



No comments: