Tuesday, November 15, 2016

My small lil Angel

Budak ni dah selamat dapat adik dah alhamdulillah..

Segalanya Allah mudahkan...Pak Ron baru parking kereta and register naik2 dah kak ron settle bersalin...what a blessed..apa lagi nikmat tuhan yang nak kita dustakan

So i kidnapped budak ni sat sementara mak dia push baby hahahaha

Budak ni pon senang nak jaga tapi dalam senang pon sepanjang bersama dia xsempat auntie el nak main fon hahaha

So fahamla kenapa mak mak sgt tak sempat nak main fon bila ada anak...anak ni mcm2 ragam..

Anyway congrats kak ron semoga urusan selepas selepas ni jugak Allah mudahkan

Kalau guna akal kita yang dengkel ni mmg tak terpikir la mcm mana nak handle tp serahkan pada kebijaksanaan Allah everything akan jadi smooth InsyaAllah

Pasal newborn ni pun aku xsempat nak borak nak tanya lagi hahaha...



1 comment:

mrsRons said...

Thanks ..much2.
Witout u .. huru hara jgk hidup kak ron.. i hate ron name..