Saturday, December 31, 2016

31 December 2016

Just wanna share #ejhomemade

Thanks heaps sister untuk kenyang dan lapar bersama...

Nak buat sorang boleh cuma jalannya berliku sebab haluan berbeza..kalau biat bersama indah sebab dia masak aku makan wkaakakaka...

I have no new year resolution kerana resolution ku hanya bila aku mahu jadikan ia resolusi ku tak perlu tunggu tahun baru..

Tak kisah lah hari ni sabtu terakhir tahun ni ke..hari terakhir bekerja ke..hari terakhir bujang utk tahun ni ke..yang penting jangan jadikan hari ini hari terakhir kau sedut nikmat udara milik sang pencipta tanpa kau ungkap walau sekali kata keampunan diatas noda dan dosa yang sudah kau lakukan..

JANGAN JADI PENDOSA YANG BIADAP 🙄



Sunday, December 25, 2016

Merry Christmas 251216

Sambutan christmas sisthur biasalah bersama sister2...

Otw nak ke KLCC tertulis sudah kereta ku di hentam dari belakang..tp papepun perjalanan diteruskan utk lunch n tengok wayang @ KLCC

Balik dr KLCC baru buat laporan polis...bila serah segala pada Tuhan maka semuanya dipermudahkan mengikut percaturan

Polis trafic siap perkenalkan kat sorang runner ni utk settlekan smua..mudah kerja ku..aku kan mmg xminat nak berurusan dgn banyak pihak..

Syukur Alhamdulillah..

Lets rock the night esok kan cuti lagi ­čść

Nak g jumpa chiema cemara jap anta barang dia

Kete kena cium buntut tetappp teruskan plan p tgk Ballerina
Ni makanan dia..bontot kena sondol...1st time so husnuzon la dgn tuhan..at least aku reti apa yang aku kena buat..
Budak lepas PT3..besar dah anak buah aku
EJ nak beli tudung ariani kat bangi so alang2 g makan meat ball Red Card
Bungkus satay skit kat chiema dia kan diet kikikiki


Thursday, December 22, 2016

Off to Melaka

Jalan jalan cari makan

Saje sambil2 nak clear leave 2016 apply sehari tak tau nak g mana pon apply je dulu...

EJ booked hotel kat Melaka so there we go..heading to Melaka..

Food hunting :

1. Asam pedas Hajjah Rahmah
2. Eejiban Chicken Rice Ball
3. Umbai Ikan bakar

Eejiban ni tajuk kedai mcm tak memarik tapi bila aku baca review hurmm meleleh air lioq...yes of course HALAL

Sila tengok photo di bawah ni dan tafsir sendiri ..its so tasty n juicyyyy...i love it

Menyedihkan Hajjah Rahmah tutup & Umbai tak pergi sebab hujan...so end up early dinner at HRC je...

Esok singgah JPO jap kalau larat before balik KL



Monday, December 12, 2016

Celebrating December BabieS Birthday

Happy Birthday to Heam and belated birthday EJ

Thanks for being most awesome sisters in da world

May Allah grant you happiness Dunya n Akhirat

A very short vacay with my loved ones



Tuesday, December 6, 2016

Rasa Bertuah Dosa Melimpah

Belum pun cukup setahun dah kong lagi battery...

takpelah nak buat mcm mana ...kita pon boleh mati bila2 masa sama ada kau bersedia atau sebaliknya..

Melayang RM210 

Apapun Syukur Allah permudahkan segala urusan

Seronok bila letak allah sebagai sandarann...no, im not talking about religious cuma rasa tu mcm best gila kot...

Letak harapan pada manusia ko banyak gundah gulana sebab mereka bukan 24 jam available 

Terima kasih tuhan untuk secebis rasa bertuah dalam noda dan dosa yang masih melimpah 


Friday, December 2, 2016

Chiema n Princess Mia

Lupa bila kali terakhir jumpa mereka 

Thnaks Mummy for the treat hehehehe...

keep it up jyeahhh....chiema sedang dalam usaha menurunkan berat badan beliau