Sunday, December 25, 2016

Merry Christmas 251216

Sambutan christmas sisthur biasalah bersama sister2...

Otw nak ke KLCC tertulis sudah kereta ku di hentam dari belakang..tp papepun perjalanan diteruskan utk lunch n tengok wayang @ KLCC

Balik dr KLCC baru buat laporan polis...bila serah segala pada Tuhan maka semuanya dipermudahkan mengikut percaturan

Polis trafic siap perkenalkan kat sorang runner ni utk settlekan smua..mudah kerja ku..aku kan mmg xminat nak berurusan dgn banyak pihak..

Syukur Alhamdulillah..

Lets rock the night esok kan cuti lagi ­čść

Nak g jumpa chiema cemara jap anta barang dia

Kete kena cium buntut tetappp teruskan plan p tgk Ballerina
Ni makanan dia..bontot kena sondol...1st time so husnuzon la dgn tuhan..at least aku reti apa yang aku kena buat..
Budak lepas PT3..besar dah anak buah aku
EJ nak beli tudung ariani kat bangi so alang2 g makan meat ball Red Card
Bungkus satay skit kat chiema dia kan diet kikikiki


No comments: