Wednesday, March 22, 2017

Uber

Bulan March ni paling banyak naik Uber..kereta dibengkel lebih 21 hari...boleh tahan jugak charges Uber ni..tp convenient la...walau dimana kau berada sekita kota raya ke tak raya mana ke bleh dapatkan Uber insyaAllah

Kayap jugak la kalau dah RM80 sehari kan...rama rama merayap jugak rasa...tapi nak buat macam mana..tak berapa nak ada solusinya..

So lepas ni kalau malas nak drive ada duit lebih rasa nak ada driver bleh la cuba Uber...setakat ni yang kau dapat semuanya Alhamdulillah berhemah



No comments: