Tuesday, April 18, 2017

CONTENT

Nampak mcm win je tajuk...baca dulu isi jgn menghukum tajuk...tp tajuk pun jangan la bangang sgt

skrg ni journalist punya tajuk pun bleh tahan scary lulzzz...

Tak de content nak menulis lalu mencerca...jangan la begitu...takde benda elok nk tulis diamlah dulu..tgu la..ilham tu bukan sebab kita bijak ke bangang tapi ilham tu dari tuhan...bertenang dan berlapang

Rasa lama tak buat status skali buat status menyakitkan hati orang memburukkan orang mengata orang...tak rasa bodoh ke di label hati yang tk pernah tenang 

Ce la sebarkan cinta melalui kata kata

Sebarkan tiada yang buruk melainkan indah belaka 

Itu kan lebih baik utk dibaca 

Teruskan menebar cinta di atas muka bumi sebelum mati




No comments: