Wednesday, July 26, 2017

Nasi Goreng

Nasi goreng rm20 kalau makan mamak paling mahal pon rm10 kan...hurmmm nasibbb tak berapa baik sapa suh order nasi goreng ๐Ÿ˜†

Kedai makan pyramid ni lunch hour mcm ni biasanya akan full so yg tinggal kedai2 mcm ni je lah...yang harga tak setimpal dengan rasa 

Hidup ni pilihan masih boleh tentukan...Kalau salah pilih sekalipun sentiasa ada jalan kerana itu hanyalah ujian bukan penghujung sebuah kehidupan

So aku nak cite pasal nasi goreng ke pasal kehidupan sebenarnya ni

Nak hidup kena lah makan so itulah kaitan

peace jyeahhh

No comments: